Fora de lloc és una sèrie fotogràfica concebuda per a l’exposició col·lectiva «Joguines?», celebrada del 9 d’octubre al 9 de novembre de 2017 a l’Espai 3er Esquerra de CoEspai i en la qual hi participen també els artistes pierre d. la i Sebi Subirós.

Projecte Fora de lloc

Joguines? és un projecte expositiu que neix com un joc. La premisa inicial era partir de joguines recuperades per dotar-les d’una nova dimensió en un procés de manipulació, transformació o recontextualització. En aquest exercici aparentment lúdic, les joguines es converteixen en objectes poètics que revelen les mirades i els mons propis dels artistes que els configuren. El treball realitzat per cada un dels artistes, tot i partir d’una metodologia o d’unes “regles de joc” comunes, connecta amb interessos i inquietuds particulars i fa visible elements que defineixen cada un dels seus universos singulars.

En el cas de Fora de lloc, es parteix del treball a partir d’una única joguina i de la relació d’aquesta amb un paisatge determinat. Es tracta d’un exercici mínim de descontextualització amb la finalitat de produir un efecte d’estranyesa i desplaçament de sentit.

«Joguines?» de Sebi Subirós, pierre d. la i Rita AndreuFotografies de l’exposició de Harold Abellán